Om TKRfocus

Historien bag TKRfocus

Mit navn er Tina Klitgaard Rosenfeldt Hansen.

Jeg er født og opvokset på Læsø, hvor omtanke og nærvær for andre er en selvfølgelighed. Jeg flyttede fra Læsø i 1986 for at uddanne mig og arbejde. Efter 10 år flyttede jeg tilbage til Læsø, sammen med min mand og vores 2 små sønner. Vi savnede familien, de tætte relationer og den skønne natur.

Det var det rigtige valg for os at vende hjem til Læsø, hvor vi begge kom fra.  
Som årene gik tog jeg flere og flere opgaver på mine skuldre. Jeg følte det var rigtigt og vigtigt at kunne de fleste ting selv. Både det at få familien til at fungere, passe regnskabet i min mands firma og samtidig være udearbejdende, passe hus og have.

Jeg begyndte at tage på. Jeg blev større og større. Uden jeg egentlig lagde mærke til det, voksede jeg fra en str 34 til en 44. Det var først da jeg overhørte en bemærkning, om min runde form at jeg vågnede op. Jeg rakte ud efter de første og bedste slankekure og prøvede løs i et væk. Men hver gang jeg havde tabt mig og gik tilbage til det de gamle vaner og kost, kom kiloene snigende på igen. Noget måtte gøres, for jeg var ikke glad for det jeg så i spejlet. 

Dette gjorde, at jeg lagde min livsstil helt om. Vores kost blev ændret fra mange fastfood måltider, til hjemmelavet i sundere versioner. Derudover jeg tog kurser i forskellige fitness aktiviteter og meldte mig som frivillig træner i den lokale sportsforening.

Jeg vidste, at hvis jeg skulle stå for træningen var der ingen undskyldning for at blive hjemme, så afsted kom jeg. Det gjorde min krop fysisk stærk. 

Men kravene til mig selv, var ikke blevet mindre og pludselig sagde min krop stop. Jeg måtte melde fra og blev sygemeldt med stress i 4 mdr., inden jeg igen var klar til at vende tilbage på arbejde.

Det var en brat øjenåbner for mig. Jeg havde brugt alt min energi på at servicere andre, uden at tage ordentlig hånd om mig selv.  Det havde jeg ikke prioriteret tid til.
Her startede min rejse for alvor, indenfor personlig udvikling.

Jeg har nu tillært mig at:  

For at kunne give ud til andre, skal der være plads til mig, og jeg skal have en god fornemmelse i maven, med det jeg gør. 

Derfor har jeg siden 2011, sideløbende med mit alm. lønmodtagerjob, uddannet mig og arbejdet indenfor vægttab og personlig udvikling.

Netop den personlige udvikling blev jeg mere og mere tiltrukket af, hvilket gjorde at jeg i sommeren 2018, tog det endelige skridt til at blive selvstændig på fuld tid. Et valg jeg på intet tidspunkt har fortrudt. At kunne bruge den tid der er nødvendig, for at jeg kan være den bedste udgave af mig, så jeg kan hjælpe andre, til at få et bedre liv, er en gave. 

De redskaber jeg har tillært mig, bandet med min livserfaring gør, at jeg i dag hjælper andre mennesker med at finde ind til kernen af sig selv. Fra vores indre kerne finder vi svarene, så vi fremadrettet ved, hvad vi skal gøre for at leve et liv i overensstemmelse med os selv og vores livsværdier. Når vi er i fysisk og psykisk balance, er det nemmere at foretage de valg der skal til, hvilket kommer til udtryk i den måde vi lever på. 

Vi er alle unikke. Der findes ikke en standard opskrift på det rigtige liv, men ved at lære dig selv bedre at kende, kan du finde løsningen til, at du lever dit liv, på den bedst mulige måde.   

Jeg tilbyder derfor 1:1 forløb, workshops, og foredrag, med udgangspunkt i det at stå stærkt i sig selv og give kroppen den bedste næring i rette mængder. Jeg arbejder både online og ved fysisk fremmøde. Som noget forholdvis ny tilbyder jeg også vandreture samt andre aktiviteter i naturen, med den baggrund at naturen er med til at hele os. 

Jeg er bl.a. tilknyttet Læsø Kur som sundhedskoordinator til henviste psoriasispatienter, hvor jeg i samarbejde med Læsø Kurs dygtige personale tilbyder aktiviteter inden for motion, antiinflammatorisk kost, samt mindfulness og livsstilscoaching. Den enkelte patient får hjælp til at behandle sin hudlidelse både ind- og udvendigt via en holistisk tilgang, hvilket vi ser giver det bedste resultat.

Jeg udleverer ikke kostplaner, men lærer dig via guidelines, at bruge din egen krop som redskab til at finde den vej, som er rigtigt og vigtig for netop dig.

Har du brug for en uforpligtende samtale, er du velkommen til at kontakt mig her


Jeg har gennemført og afsluttet flg. kurser og uddannelser:

Behandling af overvægt. april – august 2019 – v. Dr. Jens-Chr. Holm
– Det bedste for barnet, Vægttab der holder hele livet. 

Skyggevejlederuddannelsen, januar 2017 – v. Aut. psykolog Mette Holm 

Selvkærlighedsguide kursus, juni 2016 –  v. Aut. Psykolog Mette Holm

Mindfulness instruktør kursus, november 2013 – v. At Work
– Stressreduktion, bevidst nærvær, en vej ud af nedtrykthed

Kostvejleder uddannelsen, januar 2012 – v. At Work
– speciale i vægttab for børn og voksne, samt aktiv ernæring ved sportsudøvelse

Master Coach Uddannelsen,  september 2011 – v. Coach Academy

Uddannet kontorassistent, 1990 v. Eskofot Hjørring

Scroll til toppen