Vandring & Wellness

Brug 1 dag på at trække stikket og komme helt ned i gear. Tag med på en vandretur efterfulgt af rendyrket afslapning og i de enestående omgivelser i Læsø Kur.

En ren wellness oplevelse.
Kom med på en fantastisk vandretur ud i Læsøs skønne natur. Øen med flest solskinstimer i Danmark, store vidder, vilde planter, et rigt fugleliv, stilhed og ro.

I omgivelser med skøn natur og højt til loftet har du de allerbedste betingelser for at komme helt ned i gear, lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden. For efterfølgende at forkæle dig selv i de afslappende spabade og de varme bassiner med saltrestlage i Læsø Kurs unikke arkitektur.

Du vil blive guidet gennem dagen af livsstilscoach, Tina Hansen, og Læsø Kurs dygtige personale.

Program:
Dagen starter kl. 09.25 ved Læsøfærgens terminalbygning, på Læsø, hvor du bliver udstyret med vand og lidt sunde snacks til din rygsæk. Herefter bevæger vi os ud i den smukke natur til fods. Undervejs vil du blive guidet med info om det naturområde, vi bevæger os igennem, samt opfordret til at lade opmærksomheden få et skiftende fokus, hvor vi øver det at være tilstede i nuet, lige der hvor vi befinder os.

Turen, der er på 8-14 km, er på forskelligt underlag, som f.eks sandstrand, stier og asfalt. Ruten vil kunne gennemføres af de fleste i et par fornuftige vandre- eller sportssko, i et roligt tilpasset tempo. Undervejs er der en frokostpause i naturen, som består af lette og sunde fødevarer.

Efter den gennemførte rute vil vi være fremme ved Læsø Kur. Her afsluttes dagen, med 2-3 timers spa, hvor du kan forkæle din krop med sauna, dampbad, og varme salt- og spabade, inden du atter tager hjem. Dagen slutter ca. kl. 17.00, så du kan snildt nå færgen retur kl. 18.40.

Det får du:
Guidet vandretur på 8-14 km i Læsøs skønne natur
Sunde snacks og vand
Let frokost undervejs på turen (mættende salat mm. med tilhørende brød)
Adgang til Læsø Kurs faciliteter

Book og betal din tur via dette link:
www.saltkur.dk/shop/vandring-wellness/

Obs! Færge til og fra Læsø er ikke inkluderet i prisen.
Har du brug for en billet til Læsøfærgen kan den bookes her https://www.laesoe-line.dk/

Aldersgrænse: minimum 16 år.

Praktisk info:
Pris for hele dagen uden færgebillet KUN kr. 755,- (start på Læsø)
Vi starter kl. 9.25 ved Færgeterminalen på Læsø. Sejler du med Læsøfærgen kl. 07.50 fra Frederikshavn kommer du lige til tiden og du
kan sejle retur med færgen igen kl. 18.40 fra Læsø
Der vil være adgang til toilet ved start og slut på vandreruten. Undervejs skal evt. toiletbesøg kunne klares i naturen.

 

Medbring flg.
Lille rygsæk (til vand og lidt snacks/frugt)
Badetøj (håndklæde udleveres i Læsø Kur)
Fornuftigt fodtøj (gerne vandrestøvler) og sports-/vandrestrømper
Påklædning efter vejrtype

Book og betal din tur via dette link:
www.saltkur.dk/shop/vandring-wellness/

 __________________________________________________      

GÅ LÆSØ RUNDT
Har du fået mod på at gå længere – måske hele Læsø rundt, kan du tilmelde dig turen den 15-19/9 2022. Her er jeg guide for Anna’s Højskole, hvor du får en vandreoplevelse ud over det sædvanlige. Du vil opleve mangfoldigheden i Læsø skønne natur – og det at gå langt uden at møde andre mennesker. Så du får rig mulighed for at blive ét med naturen og være offline for en tid. Du kan læse mere info via linket herunder.

Book og betal din billet her:
https://annashojskole.dk/gaa-laesoe-rundt-1509202

Scroll til toppen